Retourneren

Bij een online aankoop in België heeft de koper 14 dagen bedenktijd en mag dan de goederen terugsturen in originele en onbeschadigde verpakking.

Bij Mijntablet.be krijgt u uitzondelijk 30 dagen bedenktijd

Indien er zich een defect voordoet op electronische goederen heeft de koper een wettelijke garantie van 2 jaar.

U dient enkel onze online retourprocedure te starten en wij doen het nodige om u zo snel als mogelijk van dienst te zijn.

indien u vragen heeft kan u steeds contact met ons op nemen info@mijntablet.be

 

 

Twee jaar garantie op alle goederen, zonder extra kosten (wettelijke garantie)

Het maakt niet uit of u online of in een winkel koopt, volgens de EU-regels heeft u altijd recht op twee jaar garantie zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen.

Deze garantie van twee jaar is het wettelijk minimum. Mogelijk geniet u op grond van de regels in uw land extra bescherming. Hoe het ook zij, een afwijking van de EU-voorschriften moet altijd in het voordeel van de consument uitvallen.

Als een product dat u in de EU heeft gekocht, afwijkt van de beschrijving of niet goed werkt, moet de verkoper het gratis herstellen of vervangen, een korting geven of u uw geld teruggeven.

Als het niet mogelijk is het artikel te herstellen of te vervangen, moet u normaal gesproken uw geld geheel of gedeeltelijk terugkrijgen.

De verkoper hoeft u uw geld niet terug te geven als er kleine beschadigingen zijn zoals een kras op een cd-doos,kapotte verpakking,beschadigde goederen,etc... .